MENU

Een nieuwe website

BB de Wiekeborg hoogte-15

Een nieuwe website

 

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat, luidt een gezegde. Inderdaad, dan heb je ook wat. Een nieuwe website in maar liefst vier talen waar alles wordt verteld over onze inmiddels alweer acht jaar oude B&B.

De presentatie van de website vandaag, 14 september 2023, volgt drie maanden na de volledige renovatie van alles wat zich op en rond onze B&B bevindt. De Wiekeborg heeft daardoor een compleet nieuw gezicht gekregen met onze indrukwekkende tuin in mediterrane sfeer als trekpleister dankzij onder meer palmbomen, een 75 jaar oude olijfboom en een walbeschoeiing met stenen uit het Jura-gebergte in de kleuren die passen bij de omschreven sfeer. En dat alles direct aan het prachtige meer van Oude Pekela-Zuid waar gevaren, gezwommen en gevist kan worden.

Onze mooiste accommodatie staat ook in deze 's avonds en deels 's nachts verlichte tuin: het chalet met een eigen terras en een verbinding naar het terras aan het water. Met even verderop een dubbel terras met uitzicht op het water en voor de zonaanbidders met het gezicht naar de zon. Even voorbij de studio bevinden zich nog meer terrasssen, deels in de schaduw, maar ook in de zon.

Aan de voorzijde is extra parkeerruimte geschapen zodat alle gasten gratis en veilig hun auto kwijt kunnen. Voor de motoren en de fietsen hebben we nog de garage als stalling, ook met een oplaadpunt.

Dat de ingrijpende vernieuwing opvalt, mag duidelijk zijn. Bij de inwoners van Oude Pekela, maar ook bij gasten waarvan  de afgelopen maanden velen de weg hebben gevonden naar de Rietgors 14. En opvallend, sinds deze metamorfose krijgen we regelmatig van gasten de vraag of ze nog een nachtje langer kunnen blijven. Zo niet, dan zijn er als herinnering nog de vele foto's die de gasten tijdens hun verblijf van B&B de Wiekeborg nemen. Om vrienden en familie te tonen dat ze niet gelogen hebben toen ze het voor de telefoon over een paradijselijke B&B hadden.

Welkom!