MENU

Chalet aan meer

Chalet aan meer

Vergeet bij uw aanmelding niet aan te geven of u ontbijt (12 euro p.p.p.d.) wilt en wat uw eventuele wensen t.a.v. het ontbijt zijn. Ook het tijdstip van het ontbijt wordt op prijs gesteld.

Belangrijk voor ons is tevens een indicatie van het tijdstip van aankomst. Parkeren is altijd gratis (elektrisch oplaadpunt op 900 meter) en voor elektrische fietsen is plaats in de garage met de mogelijkheid van opladen. 

Willem en Sheryl Molema heten u van harte welkom. Reserveer nu!

Tarieven (contante betaling):

overdag 3 de Wiekeborg-3
Wiekeborg Bed and Breakfast Chalet aan meer (1)
TV Appartement (1)
Uitzicht op de tuin
chaletvanbinnen.WEBP

Chalet aan meer

geschikt voor 1-2 personen

Het chalet is onze nieuwste aanwinst met veel exclusiviteit. Wat dacht u van een eigen overdekt terras, een keuken, douche, badjassen, toilet, werkruimte. En dat alles op een paar meter afstand van het terras aan het water. Vanuit het chalet hebt u ook uitzicht op de (verlichte) tuin en het water. Het chalet is maar liefst 24 vierkante meter groot en voor uw bagage is zelfs een extra gesloten ruimte gemaakt. U voelt zich hier als een vis in het water.

Van harte welkom

reserveer nu

B&B de Wiekeborg wordt beheerd door het echtpaar Willem & Sheryl Molema. Willem, geboren en getogen in Veendam, is een voormalig journalist. Hij is nu schrijver. Sheryl, geboren en getogen op het eiland Samar op de Filipijnen, werkt in de zorg.

Willem en Sheryl Molema heten u van harte welkom. Reserveer nu!

Reserveringsaanvraag

Reserveren is heel simpel. Kijk op de kalender op welke data er nog een of meer kamers vrij zijn. Vul de data in en klik verder voor de overige informatie. U kunt aan het eind ook nog een vraag of boodschap voor ons achterlaten. 

Chalet aan meer boeken

kamer *
Check-in *
Check-out *
Hoeveel personen *
voor- en achternamen *

Gegevens hoofdboeker:

E-mail *
Telefoonnummer *
Straatnaam + huisnr *
Postcode *
Dorp of stad *
Indicatie aankomsttijd *
Ontbijt voor *
Opmerkingen *