MENU

Kamer eerste etage

kamer eerste etage

Vergeet bij uw aanmelding niet aan te geven of u ontbijt (12 euro p.p.p.d.) wilt en wat uw eventuele wensen t.a.v. het ontbijt zijn. Ook het tijdstip van het ontbijt wordt op prijs gesteld.

Belangrijk voor ons is tevens een indicatie van het tijdstip van aankomst. Parkeren is altijd gratis (elektrisch oplaadpunt op 900 meter) en voor elektrische fietsen is plaats in de garage met de mogelijkheid van opladen. 

Willem en Sheryl Molema heten u van harte welkom. Reserveer nu!

Tarieven (contante betaling):

kamernieuw
IMG_2002
IMG_2003
IMG_2004
IMG_2013
IMG_1996

Kamer eerste etage

geschikt voor 1-2 personen

De kamer op de eerste etage biedt een schitterend uitzicht op de tuin en het water. Maar ook hier ontbreekt het u aan niets. Met alle voorzieningen die het verblijf aangenaam maken. De grote badkamer is pal naast uw kamer en is met vloerverwarming vooral in koude tijden een plek waar u graag zult vertoeven. Met de sleutel van de voordeur erbij kunt u komen en gaan wanneer u wilt. U zult zich er gauw thuis voelen.

Services

Kamer eerste etage

Van harte welkom

reserveer nu

B&B de Wiekeborg wordt beheerd door het echtpaar Willem & Sheryl Molema. Willem, geboren en getogen in Veendam, is een voormalig journalist. Hij is nu schrijver. Sheryl, geboren en getogen op het eiland Samar op de Filipijnen, werkt in de zorg.

Willem en Sheryl Molema heten u van harte welkom. Reserveer nu!

Reserveringsaanvraag

Reserveren is heel simpel. Kijk op de kalender op welke data er nog een of meer kamers vrij zijn. Vul de data in en klik verder voor de overige informatie. U kunt aan het eind ook nog een vraag of boodschap voor ons achterlaten. 

Kamer eerste etage boeken

kamer *
Check-in *
Check-out *
Hoeveel personen *
voor- en achternamen *

Gegevens hoofdboeker:

E-mail *
Telefoonnummer *
Straatnaam + huisnr *
Postcode *
Dorp of stad *
Indicatie aankomsttijd *
Ontbijt voor *
Opmerkingen *