MENU

Studio begane grond

Studio begane grond

Vergeet bij uw aanmelding niet aan te geven of u ontbijt (12 euro p.p.p.d.) wilt en wat uw eventuele wensen t.a.v. het ontbijt zijn. Ook het tijdstip van het ontbijt wordt op prijs gesteld.

Belangrijk voor ons is tevens een indicatie van het tijdstip van aankomst. Parkeren is altijd gratis (elektrisch oplaadpunt op 900 meter) en voor elektrische fietsen is plaats in de garage met de mogelijkheid van opladen. 

Willem en Sheryl Molema heten u van harte welkom. Reserveer nu!

Tarieven (contante betaling):

IMG-20230314-WA0005
IMG_2041
IMG-20230314-WA0004
IMG_2045
IMG_2050

Studio begane grond

geschikt voor 1-2 personen

De studio, met voor de deur een oeroude olijfboom, bevindt zich aan de achterzijde van ons huis in de tuin. Met uitzicht op de tuin en het water. De accommodatie heeft alles wat u voor een of meerdere nachten nodig hebt. Twee bedden met een moderne badkamer, televisie kijken vanuit uw bed en genieten van de rust met een kopje thee, koffie, wijntje, frisdrank of biertje onder handbereik. Ook in de (verlichte) tuin en bij het water.

Van harte welkom

reserveer nu

B&B de Wiekeborg wordt beheerd door het echtpaar Willem & Sheryl Molema. Willem, geboren en getogen in Veendam, is een voormalig journalist. Hij is nu schrijver. Sheryl, geboren en getogen op het eiland Samar op de Filipijnen, werkt in de zorg.

Willem en Sheryl Molema heten u van harte welkom. Reserveer nu!

Reserveringsaanvraag

Reserveren is heel simpel. Kijk op de kalender op welke data er nog een of meer kamers vrij zijn. Vul de data in en klik verder voor de overige informatie. U kunt aan het eind ook nog een vraag of boodschap voor ons achterlaten. 

Studio begane grond boeken

kamer *
Check-in *
Check-out *
Hoeveel personen *
voor- en achternamen *

Gegevens hoofdboeker:

E-mail *
Telefoonnummer *
Straatnaam + huisnr *
Postcode *
Dorp of stad *
Indicatie aankomsttijd *
Ontbijt voor *
Opmerkingen *