MENU

Kamers

Onze gewaardeerde kamers

We hebben drie accommodaties: Wiekeborg 1 is de kamer boven, Wiekeborg 2 is de studio beneden en Wiekeborg 3 is het appartement aan meer.  

Willem en Sheryl Molema heten u van harte welkom. Reserveer nu!

Tarieven (contante betaling):

Onze gewaardeerde kamers

Gasten waarderen ons (4,5/5)
4.5/5

Wiekeborg 1
kamer eerste etage

Twee eenpersoonsbedden, badkamer en toilet met vloerverwarming naast de kamer (handdoeken, shampoo, zeep, haardroger, krukje), tafel met stoelen, badjassen, TV met Netflix, ventilator, magnetron, koelkast, koffieapparaat (senseo). Gratis parkeerplaats, wifi, koffie en thee, gebruik van tuin, terrasjes en aanlegsteiger (visplek). Veel toeristische informatie via onder meer QR-code.

v.a. €64 eur

Wiekeborg 2
studio begane grond

Twee eenpersoonsbedden, badkamer en toilet (met o.a. handdoeken, haardroger, shampoo, zeep en krukje), tafeltje met stoelen, TV met Netflix, ventilator, magnetron met ovenfunctie, koelkast, koffieapparaat (senseo), enz.Gratis parkeerplaats, wifi, koffie en thee, gebruik van tuin, terrasjes en aanlegsteiger (visplek). Eigen ingang. Veel toeristische informatie via onder meer QR-code.

v.a. €68 eur

wiekeborg 3
CHALET AAN MEER

Twee eenpersoonsbedden, keuken (met kookgerei/plaat), douche met massagestralen en toilet (met o.a. handdoeken en haardroger). Eigen terras met aanlegsteiger (visplek), tafeltje met stoelen, ventilator, magnetron, koelkast en koffieapparaat (senseo). Gratis wifi, koffie en thee, gebruik van tuin en overige terrasjes. Eigen ingang. Veel toeristische informatie via onder meer QR-code.

v.a. €79 eur

B&B De Wiekeborg

Gasten waarderen ons 4.5 /5 sterren gebaseerd op 61+ reviews

Elza

Het was rustig .de ligging is ideaal je kan vanaf hier heel veel dagtrips ondernemen. De b&b ligt dicht bij een bos. Dus ook geschikt voor wandelen en ook ligt de tuin aan het water. Dus rustgevend . Ontbijt was ook toppie”

Villavcencio

Verbazingwekkend!

Stefan

chillen in een oase van rust. Een prachtige woning omgeven door water, een oase / eiland van rust... zeer liefdevol ingericht en ontworpen met het oog voor details... een prachtige tuin en geweldige bedden .... een zeer mooi en uitgebreid meer dan voldoende ontbijt van een altijd gretige en attente gastheer.... En als er iets ontbrak, kon je het vragen en het werd geholpen.

Sabrina

Het was een erg leuk en kort verblijf met erg aardige mensen. Zeer mooie eigenaren, schone accommodatie en heerlijk ontbijt. We voelden ons erg op ons gemak.

Drenth

Prima bedden, schone complete kamer en een goed ontbijt.

Harald

De huisbaas was erg vriendelijk. Het ontbijt was zeer goed en liefdevol bereid. De bedden zijn erg goed. De locatie is geweldig. Ik zou graag de accommodatie aanbevelen.

Wat gasten zeggen

“Professionaliteit in de breedste zin van het woord!”