MENU

Reviews

Bekijk al onze reviews

''Professionaliteit in de breedste zin''

Elza

Het was rustig .de ligging is ideaal je kan vanaf hier heel veel dagtrips ondernemen. De b&b ligt dicht bij een bos. Dus ook geschikt voor wandelen en ook ligt de tuin aan het water. Dus rustgevend . Ontbijt was ook toppie”

Villavcencio

Verbazingwekkend!

Stefan

chillen in een oase van rust. Een prachtige woning omgeven door water, een oase / eiland van rust... zeer liefdevol ingericht en ontworpen met het oog voor details... een prachtige tuin en geweldige bedden .... een zeer mooi en uitgebreid meer dan voldoende ontbijt van een altijd gretige en attente gastheer.... En als er iets ontbrak, kon je het vragen en het werd geholpen.

Sabrina

Het was een erg leuk en kort verblijf met erg aardige mensen. Zeer mooie eigenaren, schone accommodatie en heerlijk ontbijt. We voelden ons erg op ons gemak.

Drenth

Prima bedden, schone complete kamer en een goed ontbijt.

Harald

De huisbaas was erg vriendelijk. Het ontbijt was zeer goed en liefdevol bereid. De bedden zijn erg goed. De locatie is geweldig. Ik zou graag de accommodatie aanbevelen.

Joke
12 februari 2024
De locatie is prachtig ,beheerder vriendelijk en het ontbijt heerlijk. De studio netjes, schoon en wij hebben heerlijk geslapen. Een aanrader!
Niets....alles was perfect.
Alex en Ansje

Een aanrader!” “De ligging, de gastvrijheid, goede bedden, heerlijke douche en een prima ontbijt!” “Eindelijk weer een B&B waar je volop kunt genieten van een gezamenlijk ontbijt en goede verhalen. We hebben met volle teugen genoten van alles.

Nel Gietema
14 maart 2023
Hans Kron
7 juli 2023

Door een noodzakelijke pasverlenging zijn wie in de Wiekeborg beland. De gastheer verwelkomde ons heel hartelijk. De bad-en kamer waren uitstekend. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. De tuin was paradijselijk aan het water. Wij waren graag nog iets langer gebleven, wat door belegging niet mogelijk was.
Hartelijk dank Willem & Sheryl.

Juris Puce
1 november 2023

Dit is een unieke kans om midden in een rustig Nederlands dorp te verblijven, rond te lopen, de eigenaar te ontmoeten en te zien hoe een huis kan worden opengesteld voor de wereld zodat de wereld haar ervaringen kan inbrengen! Echt geweldige vondst! Plus voor fietsers: u kunt onderhandelen om uw fietsen onder het dak in de garage te parkeren :)