MENU

Gezellig

chaletvanbinnen.WEBP

Onlangs hebben we ons chalet een upgrading gegeven. De sfeer is onmiddellijk veranderd, van een nette en wat klinische ruimte in een gezellige kamer met twee nieuwe bedden.

De keuken en de douche kunnen door een gordijn van de kamer afgeschermd worden, zodat wie in de ouche of keuken meer privacy wil, dat met een handbeweging kan realiseren. Op de grond bij het keukenblok hebben we over het laminaat novilon laten leggen omdat bekend is dat niet alle laminaat goed bestand is tegen water.

De ruimte naast het toilet hebben we ingericht als kledingkast en als ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een koffer. Links van de bedden is een wastafel met een spiegelkast aangebracht en boven en onder de spiegelkast een lampje dat met een handbeweging uit en aan gedaan kan worden, maar dat ook dimbaar is.

Achter de bedden is een sfeervol fotobehang geplakt. De oudere nachtkastjes zijn vervangen door twee romantische tafeltjes. Achter het hoofdbord is een houten ombouw gemaakt. Dat zal binnenkort nog geverfd worden. Bij de douche zijn twee haken aangebracht voor het ophangen van bijvoorbeeld handdoeken.

De komende maanden zullen we nog bekijken in hoeverre we wat snoeren kunnen wegwerken en krijgt de rand van de kamer hier en daar een likje verf. Kortom, het chalet is nu helemaal klaar om uw verblijf hier zeer aangenaam te maken.