Reviews

  

Personeel 9.4

Hygiene  9.4.

Prijs-kwaliteitverhouding 9.3. 

Bedcomfort 9.2. 

Wifi 9.3.

Locatie 9.1.

Comfort 9.1.

Ontbijt 9.0.

Faciliteiten 9.0

Uitzicht vanuit de kamer 7.5. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super verblijf voelde mij hier gelijk al thuis 

Pluspunten · Het ontbijt was super en zeer uitgebreid De rust was geweldig

Minpunten · Alles was goed super

(Ronald)

 

Voortreffelijk

Pluspunten: erg vriendelijke mensen en prettig verblijf

Minpunten · Niks

(Ilse & Tom)

  

Voortreffelijk

Pluspunten · De goede uitleg en service

Minpunten · Niks

(Richard)

 

Fantastisch,

Pluspunten · De blokhut was gezellig, compleet en netjes. De verhuurders erg aardig en gastvrij.

Minpunten · Er viel niets tegen..

(Esther)

 

Fantastico. Meer en boven verwachting. Niet verwacht dat dit zo leuk zou zijn en komen zeker terug.

 

Pluspunten · Eigenlijk alles. Zeer vriendelijk, heerlijke ligging, lekkere accomodatie, helemaal volgens verwachting. Zeker een aanrader👍.

Minpunten · Niets dus.

(Ron)

  

Chalet met veel rust en privacy

Pluspunten

(Reni)

  

Een hele fijne ervaring, waar ik hopelijk nog eens mag komen overnachten, een aanrader!!

Pluspunten · Allereerst de hartelijke, gastvrije ontvangst! Daarna de ruime, rustige studio met alles wat je maar nodig kunt hebben; prima badkamer, heerlijke bedden, koffie en theevoorzieningen, magnetron en goed gevulde koelkast. Daarbij was er een goede tv met Netflix,wat in onze situatie met de avondklok heel erg welkom was! Ons fijne gevoel bij deze B en B werd afgerond met een royaal en prima verzorgd ontbijt met lekkere koffie!

(Thea)

  

Fantastisch verblijf in een smaakvolle omgeving 

Pluspunten · De locatie was erg mooi en uiterst goed verzorgd. De vele gezellige terrassen boden veel verscheidene sferen. Zeker voor een (zoals verwacht) in grootte nogal beperkte studio, was de indeling verrassend ruimtelijk opgezet en praktisch ingedeeld alsmede even verrassend goed en compleet geëquipeerd. Het ontbijt was eg compleet, fris en vers met onder andere heerlijke verse warme broodjes en duidelijk versgeperste jus d'orange. Er was meer dan genoeg. Tijdens het eerste emailcontact, bleek al spoedig dat we hier met warme, vriendelijke mensen te maken hadden! Verrassend genoeg, was er in deze accommodatie zelfs een douchekruk voor gehandicapten aanwezig, iets waar menig hotel nog een puntje aan kan zuigen. Ons werd alle rust en ruimte geboden om te doen wat we zelf wilden en met al onze persoonlijke wensen werden ingewilligd, uiteraard binnen de mogelijkheden van host Willem en hostess Sheryl. Kortom: een uitmuntende, schone en complete accommodatie voor een ieder die er eens lekker op uit wil.

(Daniel)

 

Aanrader! 

Pluspunten · De "Studio op de Schiereiland" bied een mooie kamer aan, met alle gewenste faciliteiten (alle dagelijkse gebruikte spullen zijn al aanwezig). We kregen een vriendelijk ontvangst, met uitleg over de kamer en de omgeving. Je kunt ook heerlijk gebruik maken van de tuin. Met uitzicht over het water; je komt hier echt, tot rust. Naast dit is het ook een pracht locatie/ omgeving. Wij hebben een pracht midweek gehad. En kijken hier met een glimlach op terug!

Minpunten · De bedden schoven uit mekaar. Maar over het algemeen viel niks tegen. De kamer zag er uitstekend uit en was erg schoon. Boven verwachting waren alle extra faciliteiten.

 

(Roxanne)

 

 

(Zie ook de diverse boekingsites en ons gastenboek)

 

 


Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Willem Molema (03.03.1952) en Sheryl Lacambra (13.04.1989) en wonen sinds 15 oktober 2015 samen. Sheryl is afkomstig van het eiland Samar in de Filipijnen. Willem was 37 jaar journalist bij de dagbladen Winschoter Courant en Dagblad (Nieuwsblad) van het Noorden. Hij begon in 2010 met een nieuwe loopbaan: als uitvaartspreker en later als eigenaar van een bed and breakfast. Sheryl heeft in de Filipijnen de middelbare school doorlopen en studeerde  4 jaar met goed gevolg ICT aan de Universiteit van Tacloban. In september 2017 ontving ze haar inburgeringsdiploma in Nederland. Inmiddels is ze afgestudeerd als verzorgende/maatschappelijk werk en werkt ze in een verzorgingstehuis in Blijham. Willem was eerder getrouwd en heeft uit dat huwelijk twee dochters en drie kleinkinderen.  Sheryl en Willem trouwden op 6 mei 2022.


Schrijver

Willem is de afgelopen jaren meer boeken gaan schrijven. Dat heeft tot mei 2020 geresulteerd in vier boeken. De eerste twee onder de titel 'De eeuwige geest van de Langeleegte' gaan over de historie van het betaald voetbal in Veendam, het stadion de Langeleegte, het voormalig zwembad als 'natte' achterkant van het stadion en het eerste sportpark in Veendam. Verder historische verhalen over de plek waar het betaald voetbal tot het faillissement in 2013 werd gespeeld. In het najaar schreef hij het jubileumboek van moedervereniging Veendam 1894 in verband met het 125-jarig bestaan. Ook het eeuwboek is van zijn hand. Rond de herdenking van de Tweede Wereldoorlog in april/mei 2020 kwam een succesvol boek van hem uit over het leven van tien NSB-artsen in het Noorden tijdens en na de oorlog. De tweede druk verscheen in juni 2021. In april 2022 is zijn lang verwachte boek over B&B de Wiekeborg verschenen. Voor onze gasten kost het 20 euro, winkelprijs 22,95.

Contact/Reservering/info