De prijzen zijn:

Wiekeborg 1: studio

Een overnachting varieert tussen de 59 en 69 euro voor 1-2 personen. De prijzen kunnen dus per nacht verschillen. Prijs is per kamer. Ontbijt (tussen 7.00 en 11.00 uur) 12 euro p.p. Verzoek bij reservering aan te geven of u ontbijt wilt. 

De kosten zijn inclusief schoonmaak administratiekosten en  toeristenbelasting. Uiteraard is er smart TV met Netflix, koelkast met inhoud (tegen betaling), gratis koffie en thee, beddengoed, voldoende handdoeken, washandjes, zeep, shampoo, douchegel en een föhn. Gratis parkeren voor de deur.. 


                                                        Wiekeborg 2: kamer waterkant

Een overnachting varieert van 55 tot 59 euro. Prijs is per kamer. Ontbijt (tussen 7.00 en 11.00 uur) 12 euro p.p. De kosten kunnen per nacht versxchillen. Verzoek bij reservering aan te geven of u ontbijt  wilt. 

De kosten zijn inclusief schoonmaak, adminitratiekosten en toeristenbelasting. Uiteraard zijn er voldoende handdoeken, beddengoed, smart TV met Netflix, koelkast met inhoud (tegen betaling), gratis koffie en thee, washandjes, zeep, shampoo, douchegel en een föhn. Gratis parkeren voor de deur.


Wiekeborg 3: trekkershut

 Een overnachting: plm 50 euro voor 1-2 personen. De prijzen kunnen per nacht variëren. 

Prijs is per kamer. Ontbijt (tussen 7.00 en 11.00 uur) 12,00 euro p.p.  Verzoek bij reservering aan te geven of u ontbijt  wilt. 

De kosten zijn inclusief schoonmaak, administratiekosten  en toeristenbelasting. Uiteraard is er beddengoed en zijn in de badkamer (15 meter lopen), voldoende handdoeken, washandjes, zeep, shampoo, douchegel en een föhn aanwezig. Verder is en een koelkast met inhoud (tegen betaling), gratis koffie en thee. Gratis parkeren voor de deur.Reviews

Bekijk ook onze reviews op de diverse boekingssites. Gemiddeld scoren onze kamer en studio rond een negen. 

Reserveren

Reserveren is mogelijk door ons een e-mail te sturen onder het kopje 'Contact'. U krigt dan binnen een paar uur bericht van ons.  In deze e-mail wordt u verzocht om de volgende gegevens te melden:

1. Voor- en achternaam van een of beide gasten.

2. Adresgegevens.

3. Geboortedata.

4. Datum en mogelijk tijdstip van aankomst en datum van vertrek.

5. Wel of geen ontbijt.

6. Gewenste accommodatie: Wiekeborg 1 (studio) of Wiekeborg 2/3 (kamers).

7. Eventueel overige bijzonderheden die voor ons van belang zijn, zoals               wensen ten aanzien van ontbijt of diner.


Sag danke schön mit.....

Bookingsites
Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Willem Molema (03.03.1952) en Sheryl Lacambra (13.04.1989) en wonen sinds 15 oktober 2015 samen. Sheryl is afkomstig van het eiland Samar in de Filipijnen. Willem was 37 jaar journalist bij de dagbladen Winschoter Courant en Dagblad (Nieuwsblad) van het Noorden. Hij begon in 2010 met een nieuwe loopbaan: als uitvaartspreker en later als eigenaar van een bed and breakfast. Sheryl heeft in de Filipijnen de middelbare school doorlopen en studeerde  4 jaar met goed gevolg ICT aan de Universiteit van Tacloban. In september 2017 ontving ze haar inburgeringsdiploma in Nederland. Inmiddels is ze afgestudeerd als verzorgende/maatschappelijk werk en werkt ze in een verzorgingstehuis in Blijham. Willem was eerder getrouwd en heeft uit dat huwelijk twee dochters en drie kleinkinderen.  Sheryl en Willem trouwden op 6 mei 2022.


Schrijver

Willem is de afgelopen jaren meer boeken gaan schrijven. Dat heeft tot mei 2020 geresulteerd in vier boeken. De eerste twee onder de titel 'De eeuwige geest van de Langeleegte' gaan over de historie van het betaald voetbal in Veendam, het stadion de Langeleegte, het voormalig zwembad als 'natte' achterkant van het stadion en het eerste sportpark in Veendam. Verder historische verhalen over de plek waar het betaald voetbal tot het faillissement in 2013 werd gespeeld. In het najaar schreef hij het jubileumboek van moedervereniging Veendam 1894 in verband met het 125-jarig bestaan. Ook het eeuwboek is van zijn hand. Rond de herdenking van de Tweede Wereldoorlog in april/mei 2020 kwam een succesvol boek van hem uit over het leven van tien NSB-artsen in het Noorden tijdens en na de oorlog. De tweede druk verscheen in juni 2021. In april 2022 is zijn lang verwachte boek over B&B de Wiekeborg verschenen. Voor onze gasten kost het 20 euro, winkelprijs 22,95.

Contact/Reservering/info