Het slaap- en verblijfsgedeelte van de studio is van alle gemakken voorzien. Aantal slaapplaatsen: 1-2, maar een extra bed/matras kan eventueel geplaatst worden voor een derde persoon. Het ontbijt kan hier geserveerd worden, maar ook in onze woonkamer of bij mooi weer in de tuin op een van de vele terrassen. Overige faciliteiten: tafeltje, twee stoelen, flatscreen met internet, gratis wifi, magnetron met oven, koelkast met diepvriesvak, koffiezetapparaat, bestek, waterkoker, borden, enz. Drankjes in de koelkast tegen betaling. 

 

Slapen en verblijven

Het bed kan ook veranderd worden in twee een persoonsbedden. Uiteraard zijn er leeslampjes, een wekkerradio, lectuur en voldoende ruimte om uw eigen spullen op het 'nachtkastje' te plaatsen. Nachtkastjes die in dit geval bestaan uit diverse trendy en dikke planken. Er is een grote afvalemmer en behalve gordijnen zijn er moderne jaloezieën. De ramen links en rechts van het hoofdraam kunnen worden geopend. Het beddengoed telt onder meer vier kussens. Lekker televisie kijken in bed met de afstandsbediening. De smarttelevisie heeft ook internet en kan in de taal  naar keuze veranderd worden. Tegenover het bed bevindt zich links de knop voor het plafondlicht en rechts de designradiator die u zelf kunt instellen. Naast het bed links bevindt zich de kleding- en schoenenkast met kledinghangers en diverse opbergmogelijkheden en laden. De vloerbedekking bestaat uit een laminaat met een marmerdesign. Vanuit de studio loopt u rechtstreeks de sfeervolle tuin met de vele terrassen in. 


Badkamer

De badkamer is voorzien van een heerlijke douche met een automaat voor zeep, douchegel en shampoo. Naast de douche is het toilet. Onder de rechthoekige wasbak bevindt zich een lade met handdoeken en washandjes en boven de wasbak een driedelig kastje met spiegels. Er is een föhn aanwezig en er is een elektrische kachel voor de koude momenten. 

 


Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Willem Molema (03.03.1952) en Sheryl Lacambra (13.04.1989) en wonen sinds 15 oktober 2015 samen. Sheryl is afkomstig van het eiland Samar in de Filipijnen. Willem was 37 jaar journalist bij de dagbladen Winschoter Courant en Dagblad (Nieuwsblad) van het Noorden. Hij begon in 2010 met een nieuwe loopbaan: als uitvaartspreker en later als eigenaar van een bed and breakfast. Sheryl heeft in de Filipijnen de middelbare school doorlopen en studeerde  4 jaar met goed gevolg ICT aan de Universiteit van Tacloban. In september 2017 ontving ze haar inburgeringsdiploma in Nederland. Inmiddels is ze afgestudeerd als verzorgende/maatschappelijk werk en werkt ze in een verzorgingstehuis in Blijham. Willem was eerder getrouwd en heeft uit dat huwelijk twee dochters en drie kleinkinderen.  Sheryl en Willem trouwden op 6 mei 2022.


Schrijver

Willem is de afgelopen jaren meer boeken gaan schrijven. Dat heeft tot mei 2020 geresulteerd in vier boeken. De eerste twee onder de titel 'De eeuwige geest van de Langeleegte' gaan over de historie van het betaald voetbal in Veendam, het stadion de Langeleegte, het voormalig zwembad als 'natte' achterkant van het stadion en het eerste sportpark in Veendam. Verder historische verhalen over de plek waar het betaald voetbal tot het faillissement in 2013 werd gespeeld. In het najaar schreef hij het jubileumboek van moedervereniging Veendam 1894 in verband met het 125-jarig bestaan. Ook het eeuwboek is van zijn hand. Rond de herdenking van de Tweede Wereldoorlog in april/mei 2020 kwam een succesvol boek van hem uit over het leven van tien NSB-artsen in het Noorden tijdens en na de oorlog. De tweede druk verscheen in juni 2021. In april 2022 is zijn lang verwachte boek over B&B de Wiekeborg verschenen. Voor onze gasten kost het 20 euro, winkelprijs 22,95.

Contact/Reservering/info