Hebt u nog een kamer vrij?

Die vraag krijgen we regelmatig gesteld via deze site (per e-mail of telefonisch). Het komt zeker voor dat onze studio, kamer en trekkershut op de bekende internationale boekingssites als 'bezet' worden gemeld. Vaak is dat zo, maar niet altijd. Afzeggingen en nepreserveringen zorgen ervoor dat er soms nog plaats is. Kortom, informeer altijd even of er nog een kamer vrij is. Niet geschoten is altijd mis. En wellicht kunnen wij u nog helpen aan een ander onderkomen elders. Veel plezier in Oost-Groningen!

Kamers

Wiekeborg 1 (studio)

 

Aantal slaapplaatsen: 1-2

Faciliteiten: gratis parkeren, eigen badkamer, toilet, tafeltje met twee stoelen, Smart TV met Netflix, internet, gratis wifi, magnetron met oven, koelkast met diepvriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek, enz. Koffie en thee en tegen betaling drankjes in de koelkast. 

  

Wiekeborg 3 (trekkershut)

Aantal slaapplaatsen: 1-2.

Faciliteiten: twee uitstekende bedden, gratis parkeren, gratis wifi, bureau, twee stoelen, ventilator, koffiezetapparaat, koelkast met diepvriesvak, waterkoker, slippers, badjassen, paraplu, water, koffie en thee. Overige drankjes in de koelkast (tegen betaling). Douche en toilet is in het hoofdgebouw (25 meter)

Wiekeborg 2 (tuin-waterzijde)

Aantal slaapplaatsen: 1-2

 

Faciliteiten: gratis parkeren, gedeelde badkamer om de hoek van de kamer (met handdoeken, zeep, shampoo, haardroger en vloerverwarming), toilet, gratis wifi, bureau, zitje, smart TV met Netflix, een, koffiezetapparaat, koelkast met diepvriesvak, waterkoker, koffie en thee en overige drankjes in de koelkast (tegen betaling). 

Badkamer (voor Wiekeborg 2 en 3)

De badkamer boven wordt samen door ons gedeeld met de gasten die in de beide kamers overnachten. De badkamer is direct om de hoek van de beide gastenverblijven en telt twee wasbakken, een toilet, een douche en andere voorzieningen. Uiteraard zijn er voldoende handdoeken.