Kamers

Wiekeborg 1 (studio)

 

Aantal slaapplaatsen: 1-2

Faciliteiten: gratis parkeren, eigen badkamer, toilet, tafeltje met twee stoelen, flatscreen met internet, gratis wifi, magnetron met oven, koelkast met diepvriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek, enz. Koffie en thee en tegen betaling drankjes in de koelkast. 

 

 

 

Wiekeborg 3 (straatzijde)

Aantal slaapplaatsen: 1-2.

Faciliteiten: gratis parkeren, gedeelde badkamer om de hoek van de kamer (met handdoeken, zeep, shampoo, haardroger en vloerverwarming), toilet, gratis wifi, bureau, zitje, flatscreen, koffiezetapparaat, koelkast met diepvriesvak, waterkoker, koffie en thee en overige drankjes in de koelkast (tegen betaling). In de straat komt alleen bestemmingsverkeer.

Wiekeborg 2 (tuin-waterzijde)

Aantal slaapplaatsen: 1-2

 

Faciliteiten: gratis parkeren, gedeelde badkamer om de hoek van de kamer (met handdoeken, zeep, shampoo, haardroger en vloerverwarming), toilet, gratis wifi, bureau, zitje, flatscreen, koffiezetapparaat, koelkast met diepvriesvak, waterkoker, koffie en thee en overige drankjes in de koelkast (tegen betaling). 

Badkamer

De badkamer boven wordt samen door ons gedeeld met de gasten die in de beide kamers overnachten. De badkamer is direct om de hoek van de beide gastenverblijven en telt twee wasbakken, een toilet, een douche en andere voorzieningen. Uiteraard zijn er voldoende handdoeken.