Hebt u nog een kamer vrij?

Die vraag krijgen we regelmatig gesteld via deze site (per e-mail of telefonisch). Het komt zeker voor dat onze studio, kamer en trekkershut op de bekende internationale boekingssites als 'bezet' worden gemeld. Vaak is dat zo, maar niet altijd. Afzeggingen en nepreserveringen zorgen ervoor dat er soms nog plaats is. Kortom, informeer altijd even of er nog een kamer vrij is. Niet geschoten is altijd mis. En wellicht kunnen wij u nog helpen aan een ander onderkomen elders. Veel plezier in Oost-Groningen!Kamers

Wiekeborg 1 (studio)

 

Aantal slaapplaatsen: 1-2

Faciliteiten: gratis parkeren, eigen badkamer, toilet, tafeltje met twee stoelen, Smart TV met Netflix, internet, gratis wifi, magnetron met oven, koelkast met diepvriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek, enz. Koffie en thee en tegen betaling drankjes in de koelkast. 

  


Wiekeborg 3 (trekkershut)

Aantal slaapplaatsen: 1-2.

Faciliteiten: twee uitstekende bedden, gratis parkeren, gratis wifi, bureau, twee stoelen, ventilator, koffiezetapparaat, koelkast met diepvriesvak, waterkoker, slippers, badjassen, paraplu, water, koffie en thee. Overige drankjes in de koelkast (tegen betaling). Douche en toilet is in het hoofdgebouw (25 meter)Wiekeborg 2 (tuin-waterzijde)

Aantal slaapplaatsen: 1-2

 

Faciliteiten: gratis parkeren, gedeelde badkamer om de hoek van de kamer (met handdoeken, zeep, shampoo, haardroger en vloerverwarming), toilet, gratis wifi, bureau, zitje, smart TV met Netflix, een, koffiezetapparaat, koelkast met diepvriesvak, waterkoker, koffie en thee en overige drankjes in de koelkast (tegen betaling). 


Badkamer (voor Wiekeborg 2 en 3)

De badkamer boven wordt samen door ons gedeeld met de gasten die in de beide kamers overnachten. De badkamer is direct om de hoek van de beide gastenverblijven en telt twee wasbakken, een toilet, een douche en andere voorzieningen. Uiteraard zijn er voldoende handdoeken.

Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Willem Molema (03.03.1952) en Sheryl Lacambra (13.04.1989) en wonen sinds 15 oktober 2015 samen. Sheryl is afkomstig van het eiland Samar in de Filipijnen. Willem was 37 jaar journalist bij de dagbladen Winschoter Courant en Dagblad (Nieuwsblad) van het Noorden. Hij begon in 2010 met een nieuwe loopbaan: als uitvaartspreker en later als eigenaar van een bed and breakfast. Sheryl heeft in de Filipijnen de middelbare school doorlopen en studeerde  4 jaar met goed gevolg ICT aan de Universiteit van Tacloban. In september 2017 ontving ze haar inburgeringsdiploma in Nederland. Inmiddels is ze afgestudeerd als verzorgende/maatschappelijk werk en werkt ze in een verzorgingstehuis in Blijham. Willem was eerder getrouwd en heeft uit dat huwelijk twee dochters en drie kleinkinderen.  Sheryl en Willem trouwden op 6 mei 2022.


Schrijver

Willem is de afgelopen jaren meer boeken gaan schrijven. Dat heeft tot mei 2020 geresulteerd in vier boeken. De eerste twee onder de titel 'De eeuwige geest van de Langeleegte' gaan over de historie van het betaald voetbal in Veendam, het stadion de Langeleegte, het voormalig zwembad als 'natte' achterkant van het stadion en het eerste sportpark in Veendam. Verder historische verhalen over de plek waar het betaald voetbal tot het faillissement in 2013 werd gespeeld. In het najaar schreef hij het jubileumboek van moedervereniging Veendam 1894 in verband met het 125-jarig bestaan. Ook het eeuwboek is van zijn hand. Rond de herdenking van de Tweede Wereldoorlog in april/mei 2020 kwam een succesvol boek van hem uit over het leven van tien NSB-artsen in het Noorden tijdens en na de oorlog. De tweede druk verscheen in juni 2021. In april 2022 is zijn lang verwachte boek over B&B de Wiekeborg verschenen. Voor onze gasten kost het 20 euro, winkelprijs 22,95.

Contact/Reservering/info